Dongguan fuming sealing material Co., Ltd

Nyheder

Forseglingsmateriale: hvad skal man være opmærksom på ved vulkanisering af tætningsringen
Slip tid: 2020-09-23 17:49:26  Hits: 9

Fabrikanter af forseglingsmateriale fortæller dig, at den nuværende udviklingstendens gradvis er at udvikle metoden til indsprøjtningstryk, men på grund af deres forskellige tilpasningsomfang er sameksistensen og udviklingen af ​​de tre stadig en realitet. Ifølge dets egenskaber er den vigtigste formningsmetode til O-ring pladestøbning.

I processen med støbning af vulkanisering skal hærdningstemperaturen, tiden og trykket kontrolleres strengt og korrekt, og ændringen af ​​temperatur og andre parametre under hærdningsprocessen skal til enhver tid være opmærksom på, og den tilsvarende behandling skal udføres, ellers har produktet mangel på svovl eller over svovl. Hvis det automatiske kontrolsystem anvendes, registreres og styres hele hærdningsprocessen automatisk for at sikre, at produktet når den positive hærdningsgrad.

Vulkaniseringstemperatur er en af ​​de grundlæggende betingelser for gummi O-form vulkaniseringsreaktion, som direkte påvirker vulkaniseringshastigheden og produktkvaliteten. Høj hærdningstemperatur, hurtig hærdningshastighed og høj produktionseffektivitet lav hærdningstemperatur og langsom hærdningshastighed. Den mest egnede hærdningstemperatur for naturgummi er 143 ℃ - 150 ℃, og den for syntetisk gummi er 150 ℃ ~ 180 ℃. Hærdetiden bestemmes normalt i henhold til den bestemte hærdningstemperatur, og hærdningstiden bestemmes ved test.

Formålet med at sætte gummiprodukter under tryk under vulkanisering er at få forbindelsen til at strømme let og fylde formhulrummet, forhindre bobler under vulkanisering og forbedre komprimeringen af ​​produkter. Vulkaniseringstrykket afhænger af gummihårdheden og formstørrelsen. Når gummihårdheden er høj, og formstørrelsen er stor, kan trykket være højere, ellers skal trykket reduceres passende.

ABUIABACGAAgyN33_QUo2_Sj5wcwmAI4yAE.jpg


Tidligere: Pottelimproducent: egenskaber ved...

Næste: Pottemasse producent: fysiske ege...